[google5ec2056a1b06dd1e.html] Google+

Afvallen op een gezonde, leuke, snelle en verantwoorde manier

Voel je weer 100% fit en mooi met het programma van Straight away. Laat je lichaam weer stralen op een zeer verantwoorde manier. Een gezond en slank lichaam is bereikbaar voor iedereen.

Jij kunt verantwoord afvallen zonder dat je hoeft te zuchten en puffen voor ieder pondje dat er af moet. Afvallen wordt met de kwalitatieve afslankproducten van Straight Away leuker, lekkerder en vooral sneller. 

De producten zijn zo samengesteld dat je een verzadigd gevoel hebt, je vetpercentage snel daalt en je spiermassa in tact blijft. Daarnaast zitten alle vitaminen en mineralen in de producten. Je hebt dus niets anders meer nodig!

Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. U start met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek zal je worden gewogen en gemeten. Vervolgens wordt er een programma op maat opgesteld. Je krijgt voor een week alle maaltijdvervangende producten mee. Vanaf dat moment begint het programma. Elke week word je gewogen en ontvang je nieuwe maaltijdvervangende producten. Op deze manier blijf je gemotiveerd!

Ook de bewustwording van je eetgedrag hoort bij afvallen. Tijdens het dieet gaan we hier aan werken, zodat je na afloop niet terugvalt in je oude patroon:  'Niet het vallen is erg, maar het blijven liggen waar je gevallen bent!'. Wanneer je je streefgewicht bereikt hebt, word je begeleid naar een gezond eetpatroon waarbij je op het gewenste gewicht blijf. Samen werken we aan een gedegen af- en opbouwprogramma en ook de periode daarna is erg belangrijk. We werken langzaam weer toe naar normale voeding met de juiste energiebehoefte die hoort bij jouw geslacht, leeftijd, gewicht en lengte. 

En of het nu 5, 10, 25 of 50 kilo is, wij gaan er samen een succesvol en blijvend resultaat van maken.

Zet dus die moeilijke eerste stap en maak een afspraak!